Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 17:29

26
دی
خوراك بادمجان

خوراك بادمجان

طرز تهیه خوراك بادمجان

 خوراك بادمجان

 

 

مــواد لازم:

 

بادمجان متوسط     1 كیلوگرم

گوشت چرخكرده     300 گرم

پیاز سرخ شده     1 عدد

فلفل دلمه‌ای     1 عدد

ژامبون گوشت     یك دوم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی     2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

سس سفید     1 پیمانه

پنیر موزارلا     150 گرم

 

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن كنید. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و داخل شكم آنها را برش بزنید. سپس داخل آب نمك به مدت یك ساعت قرار دهید تا نرم شوند. بعد آنها را خارج و خشك نمایید.

گوشت را به همراه پیاز سرخ شده، فلفل دلمه‌ای، ژامبون خرد شده، رب گوجه‌فرنگی، نمك و ادویه تفت دهید و كمی آب اضافه كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس غلیظی به دست آید و آب گوشت تبخیر شود. حالا مواد را داخل شكم بادمجان‌ها بریزید و در ظرف پیركس كه از قبل چرب شده است، بچینید. روی بادمجان‌ها را سس سفید بریزید و سپس با پنیر بپوشانید. اكنون ظرف خوراك را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.

 

 

برچسب ها: خوراك بادمجان، ژامبون گوشت تعداد بازديد: 1751 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز