خوراك بادمجان
مــواد لازم:
بادمجان متوسط 1 كیلوگرم
گوشت چرخكرده 300 گرم
پیاز سرخ شده 1 عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
ژامبون گوشت یك دوم پیمانه
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سس سفید 1 پیمانه
پنیر موزارلا 150 گرم
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن كنید. بادمجانها را پوست بگیرید و داخل شكم آنها را برش بزنید. سپس داخل آب نمك به مدت یك ساعت قرار دهید تا نرم شوند. بعد آنها را خارج و خشك نمایید.
گوشت را به همراه پیاز سرخ شده، فلفل دلمهای، ژامبون خرد شده، رب گوجهفرنگی، نمك و ادویه تفت دهید و كمی آب اضافه كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس غلیظی به دست آید و آب گوشت تبخیر شود. حالا مواد را داخل شكم بادمجانها بریزید و در ظرف پیركس كه از قبل چرب شده است، بچینید. روی بادمجانها را سس سفید بریزید و سپس با پنیر بپوشانید. اكنون ظرف خوراك را در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.