میگوی پفكی
مــواد لازم:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
ماءالشعیر 1 پیمانه (250 میلیلیتر)
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز به میزان لازم
آرد به میزان لازم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ 2 عدد
میگو 250 گرم
مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص:
نمك و فلفل یكدوم قاشق چایخوری
پودر سیر و پودر تخم گشنیز یكدوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس تارتار:
پیازچه یا پیاز 1 قاشق سوپخوری
خیارشور 2 قاشق سوپخوری
جعفری 1 قاشق سوپخوری
سس مایونز 1 قاشق سوپخوری
سركه 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه خمیر:
ماءالشعیر را در ظرف نسبتاً گودی بریزید و پودر سیر، پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه را به آن بیفزایید. سپس مخلوط آرد و بیكینگپودر را كمكم اضافه كنید تا خمیر به غلظتی مانند ماست برسد. حالا سفیدههای تخممرغ را با همزن بزنید تا كاملاً سفت و سفید رنگ شوند. اكنون سفیدهها را به سس آماده شده بیفزایید. میگوها را بشویید و در آبكش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. سپس در مخلوط ادویه مخصوص (نمك، فلفل، پودر سیر و پودر تخم گشنیز) بغلتانید و در خمیر آماده شده قرار دهید. اكنون آن را در روغن داغ شناور سرخ نمایید.
روش تهیه سس تارتار:
پیاز یا پیازچه را به صورت ریز خرد و خیارشور را رنده كنید. جعفری را نیز ریز خرد و همه را با هم تركیب نمایید. سپس سس مایونز، سركه، نمك و فلفل را نیز بیفزایید. بهتر است سس را به مدت یك ساعت در یخچال استراحت دهید. معمولاً این سس در كنار غذاهای دریایی سرو میشود.
یادآوری: موادی را كه میتوانید در خمیر فوق قرار دهید و سرخ نمایید، عبارتند از: هویج پخته، موز برش خورده، سیبزمینی آبپز شده، قارچ، حلقههای پیاز خام، سوسیس حلقه شده و كالباس رول شده. این مواد را در آرد سفید قرار دهید. سپس داخل این خمیر بخوابانید و در روغن داغ شناور سرخ نمایید.