چیلی كان كارن (مكزیك)
مــواد لازم
لوبیا قرمز 200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
نمك، فلفل سیاه و ادویه مخلوط به میزان لازم
فلفل قرمز یكدوم قاشق چایخوری
پودر پاپریكا 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمهای 1 عدد
گوشت چرخكرده 300 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پوره گوجه فرنگی 2 پیمانه
لوبیا قرمز را بشویید و به همراه مقداری آب به مدت 12 ساعت بخیسانید. سپس آب آن را خالی كنید و مقداری آب اضافه نمایید و به همراه كمی نمك روی حرارت قرار دهید تا پخته شود .
در ظرفی جداگانه، پیاز را ریز خرد كنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه سیر رنده شده را بیفزایید و پس از چند بار هم زدن ادویه، پاپریكا، فلفلها و فلفل دلمهای خرد شده را اضافه نمایید. حالا گوشت چرخكرده را نیز بریزید و هم بزنید تا كاملاً تفت داده شود. اكنون
رب گوجهفرنگی را بیفزایید و كمی كه سرخ شد، پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه كنید و منتظر بمانید تا آب گوجه فرنگی كشیده شود. حالا لوبیای پخته را نیز با این مواد گوشتی تركیب كنید و مقدار یك لیوان آب بیفزایید و شعله را ملایم كنید تا غذا جا بیفتد.
یادآوری: منظور از پودر پاپریكا، پودر فلفل دلمهای قرمز خشك شده میباشد و شما میتوانید خودتان این پودر را تهیه نمایید.