Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:41

26
دی
چیلی كان كارن (مكزیك)

چیلی كان كارن (مكزیك)

طرز تهیه چیلی كان كارن (مكزیك)

 چیلی كان كارن (مكزیك)

 

مــواد لازم

 

لوبیا قرمز     200 گرم

پیاز     1 عدد

سیر رنده شده     2 حبه

نمك، فلفل سیاه و ادویه مخلوط     به میزان لازم

فلفل قرمز     یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر پاپریكا     1 قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای     1 عدد

گوشت چرخكرده     300 گرم

رب گوجه فرنگی     2 قاشق سوپخوری

پوره گوجه فرنگی     2 پیمانه

 

لوبیا قرمز را بشویید و به همراه مقداری آب به مدت 12 ساعت بخیسانید. سپس آب آن را خالی كنید و مقداری آب اضافه نمایید و به همراه كمی نمك روی حرارت قرار دهید تا پخته شود .

در ظرفی جداگانه، پیاز را ریز خرد كنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه سیر رنده شده را بیفزایید و پس از چند بار هم زدن ادویه، پاپریكا، فلفل‌ها و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه نمایید. حالا گوشت چرخكرده را نیز بریزید و هم بزنید تا كاملاً تفت داده شود. اكنون

رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و كمی كه سرخ شد، پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه كنید و منتظر بمانید تا آب گوجه فرنگی كشیده شود. حالا لوبیای پخته را نیز با این مواد گوشتی تركیب كنید و مقدار یك لیوان آب بیفزایید و شعله را ملایم كنید تا غذا جا بیفتد.

یادآوری: منظور از پودر پاپریكا، پودر فلفل دلمه‌ای قرمز خشك شده می‌باشد و شما می‌توانید خودتان این پودر را تهیه نمایید.

برچسب ها: فلفل دلمه‌ای، چیلی كان كارن، پودر پاپریكا تعداد بازديد: 567 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز