Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:37

26
دی
مافین پنیر و ژامبون

مافین پنیر  و ژامبون

طرز تهیه مافین پنیر و ژامبون

 مافین پنیر  و ژامبون

 

 

مواد لازم برای 8 عدد مافین:

 

آرد     150 گرم

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

بیكینگ پودر     1 قاشق چایخوری

كره     40 گرم

تخم‌مرغ     1 عدد

شیر     یك دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

ژامبون خرد شده     80 گرم

پنیر موزارلا     100 گرم

فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده     2 قاشق سوپخوری

 

آرد را به همراه فلفل، نمك و بیكینگ پودر از الك رد كنید. سپس كره نرم شده را افزوده و با قاشق كاملاً مخلوط نمایید. تخم‌مرغ را به شیر بیفزایید و با چنگال هم بزنید و سپس به‌ آرد اضافه كنید. در پایان، ژامبون، پنیر موزارلا و فلفل دلمه‌ای را نیز بیفزایید و مواد را خوب با هم مخلوط كنید. اكنون كاغذ مخصوص را داخل قالب مافین بگذارید و با قاشق از تركیب آماده درون آن بریزید. قالب را به مدت

20 دقیقه در فری كه از قبل گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح مافین‌ها طلایی رنگ شود.

برچسب ها: شیر، پنیر موزارلا، تخم‌مرغ، مافین پنیر و ژامبون تعداد بازديد: 588 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز