Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 06:02

26
دی
كوكوی اسفناج

كوكوی اسفناج

طرز تهیه كوكوی اسفناج

 كوكوی اسفناج

 

 

مــواد لازم:

 

اسفناج     500 گرم

پیاز داغ     1 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

تخم‌مرغ     4 عدد

ماست     به میزان دلخواه

 

اسفناج را پس از آنكه شستید و خرد نمودید، بخارپز كنید. سپس پیازداغ را روی حرارت قرار دهید و با فلفل و زردچوبه تفت دهید. بعد به اسفناج بخارپز بیفزایید و تخم‌مرغ‌ها و نمك را نیز اضافه كنید. مایه كه آماده شد، تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس مایه اسفناج را در تابه بریزید و درِ آن را بگذارید. پس از آنكه تخم‌مرغ‌ها بسته شد، كوكو را برش بزنید و برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. در موقع سرو، كوكو را خرد كنید و چند قاشق ماست روی آن بریزید و مخلوط كنید. اكنون كوكو را همراه با نان نوش جان نمایید.

 

 

برچسب ها: اسفناج، تخم‌مرغ، كوكوی اسفناج تعداد بازديد: 504 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز