كوكوی اسفناج
مــواد لازم:
اسفناج 500 گرم
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخممرغ 4 عدد
ماست به میزان دلخواه
اسفناج را پس از آنكه شستید و خرد نمودید، بخارپز كنید. سپس پیازداغ را روی حرارت قرار دهید و با فلفل و زردچوبه تفت دهید. بعد به اسفناج بخارپز بیفزایید و تخممرغها و نمك را نیز اضافه كنید. مایه كه آماده شد، تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس مایه اسفناج را در تابه بریزید و درِ آن را بگذارید. پس از آنكه تخممرغها بسته شد، كوكو را برش بزنید و برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. در موقع سرو، كوكو را خرد كنید و چند قاشق ماست روی آن بریزید و مخلوط كنید. اكنون كوكو را همراه با نان نوش جان نمایید.