Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:43

19
دی
سـوپ بُـرش (روسيه)

سـوپ بُـرش (روسيه)

طرز تهیه سـوپ بُـرش (روسيه)

 سـوپ بُـرش (روسیه)

 

مــواد لازم:

 

گوشت ماهیچه     800 گرم

نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین     به میزان لازم

چغندر     1 عدد

هویج     2 عدد

لوبیا سبز     150 گرم

پیاز     1 عدد

سیب‌زمینی كوچك     2 عدد

كلم برگ سفید     800 گرم

رب گوجه‌فرنگی     2 قاشق سوپخوری

ماست     50 گرم

خامه     100 گرم

 

گوشت را به قطعات درشت خرد كنید و با كمی روغن تفت دهید. سپس ادویه‌ها را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود. در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد كنید، تفت دهید و به گوشت اضافه نمایید، كمی بعد، هویج را خلالی خرد كنید، كمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید. سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد نمایید، تفت دهید و به گوشت اضافه كنید. هنگامی كه نیم‌پز شد، سیب‌زمینی و كلم خردشده را نیز تفت دهید و بیفزایید. در پایان، رب گوجه‌فرنگی تفت داده را به سوپ اضافه نمایید. تمامی مواد كه پخته شد، نمك را بیفزایید. اكنون سوپ را در ظرف بكشید و تركیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.

یادآوری: برای سرو این سوپ در روسیه، از خامه ترش استفاده می‌شود كه به علت در دسترس نبودن آن، می‌توان از تركیب ماست و خامه استفاده نمود. 

برچسب ها: خامه، سیب‌زمینی، سـوپ بُـرش، كلم برگ سفید تعداد بازديد: 656 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز