سـوپ بُـرش (روسیه)
مــواد لازم:
گوشت ماهیچه 800 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
چغندر 1 عدد
هویج 2 عدد
لوبیا سبز 150 گرم
پیاز 1 عدد
سیبزمینی كوچك 2 عدد
كلم برگ سفید 800 گرم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
ماست 50 گرم
خامه 100 گرم
گوشت را به قطعات درشت خرد كنید و با كمی روغن تفت دهید. سپس ادویهها را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود. در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد كنید، تفت دهید و به گوشت اضافه نمایید، كمی بعد، هویج را خلالی خرد كنید، كمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید. سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد نمایید، تفت دهید و به گوشت اضافه كنید. هنگامی كه نیمپز شد، سیبزمینی و كلم خردشده را نیز تفت دهید و بیفزایید. در پایان، رب گوجهفرنگی تفت داده را به سوپ اضافه نمایید. تمامی مواد كه پخته شد، نمك را بیفزایید. اكنون سوپ را در ظرف بكشید و تركیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.
یادآوری: برای سرو این سوپ در روسیه، از خامه ترش استفاده میشود كه به علت در دسترس نبودن آن، میتوان از تركیب ماست و خامه استفاده نمود.