Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 04:04

19
دی
آش آلو (ساوه) + فیلم

آش آلو (ساوه) + فیلم

طرز تهیه آش آلو (ساوه)

 آش آلو (ساوه) + فیلم

 

مــواد لازم:

 

پیاز داغ     2 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی     2 قاشق سوپخوری

نخود     100 گرم

لوبیا چیتی     150 گرم

آلوی بخارا     300 گرم

رشته آش     200 گرم

 

 پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه‌ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی كمی تفت دهید. سپس نخود و لوبیا را كه از 12 ساعت قبل خیسانده‌اید، به ظرف اضافه نمایید و حدود 2 لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود. حالا آلوها را كه یك ربع خیسانده‌اید، بیفزایید و پس از گذشت یك ربع، رشته آش را اضافه كنید. پس از آنكه رشته‌ها نرم و آش لعابدار شد، شعله را خاموش نمایید.

برچسب ها: لوبیا چیتی، رشته آش، آش آلو، پیاز داغ تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز