آش آلو (ساوه) + فیلم
مــواد لازم:
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نخود 100 گرم
لوبیا چیتی 150 گرم
آلوی بخارا 300 گرم
رشته آش 200 گرم
پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویهها را به همراه رب گوجهفرنگی كمی تفت دهید. سپس نخود و لوبیا را كه از 12 ساعت قبل خیساندهاید، به ظرف اضافه نمایید و حدود 2 لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود. حالا آلوها را كه یك ربع خیساندهاید، بیفزایید و پس از گذشت یك ربع، رشته آش را اضافه كنید. پس از آنكه رشتهها نرم و آش لعابدار شد، شعله را خاموش نمایید.