Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 15:14

19
دی
مغزهای مختلف با طعم‌های گوناگون

مغزهای مختلف با طعم‌های گوناگون

طرز تهیه مغزهای مختلف با طعم‌های گوناگون

مغزهای مختلف با طعم‌های گوناگون

 

مواد لازم برای حدود 3 پیمانه:

 

فندق خام     300 گرم

سفیده‌ تخم‌مرغ     1 عدد

زیره     1 قاشق سوپخوری

دارچین     2 قاشق چایخوری

خلال بادام     80 گرم

زردآلوی خشك و خرد شده     75 گرم

تخم گشنیز آسیاب شده     1 قاشق چایخوری

نمك     1 قاشق چایخوری

 

 

فندق را در سینی مخصوص شیرینی‌پزی بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت 15 دقیقه برشته كنید. سپس بگذارید خنك شود و بعد داخل حوله‌ آشپزخانه بریزید و با ماش حوله پوست فندق را جدا كنید. سفیده‌ تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. باقیمانده‌ مواد را به همراه فندق به سفیده تخم‌مرغ زده شده بیفزایید. اكنون مواد را به سینی شیرینی‌پزی منتقل كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه قرار دهید و گاهی مخلوط را هم بزنید تا كاملا خشك و ترد شود.

برچسب ها: دارچین، زیره، فندق خام تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز