مغزهای مختلف با طعمهای گوناگون
مواد لازم برای حدود 3 پیمانه:
فندق خام 300 گرم
سفیده تخممرغ 1 عدد
زیره 1 قاشق سوپخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
خلال بادام 80 گرم
زردآلوی خشك و خرد شده 75 گرم
تخم گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
فندق را در سینی مخصوص شیرینیپزی بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 15 دقیقه برشته كنید. سپس بگذارید خنك شود و بعد داخل حوله آشپزخانه بریزید و با ماش حوله پوست فندق را جدا كنید. سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. باقیمانده مواد را به همراه فندق به سفیده تخممرغ زده شده بیفزایید. اكنون مواد را به سینی شیرینیپزی منتقل كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه قرار دهید و گاهی مخلوط را هم بزنید تا كاملا خشك و ترد شود.