آجیل با طعم ادویه و پرتقال
مواد لازم برای حدود چهار و یكدوم پیمانه:
پرتقال متوسط 1 عدد
سفیده تخممرغ 1 عدد
هل آسیاب شده یكدوم قاشق چایخوری
شكر 55 گرم
گردو 300 گرم
پسته 75 گرم
نارگیل پرك و برشته شده 50 گرم
به كمك پوستكن تیزی پوست پرتقال را بگیرید و خلال كنید. سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد. اكنون خلال پرتقال، هل، شكر، گردو و پسته را به آن بیفزایید. مخلوط را داخل سینی شیرینیپزی بریزید و پهن كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه و یا تا زمانی كه برشته و طلایی شود بپزید. در این مدت گاهی مخلوط را به هم بزنید و پس از خنك شدن نارگیل را اضافه و مخلوط نمایید.
یادآوری: چنانچه تلخی پوست پرتقال را نمیپسندید، میتوانید تلخی آن را بگیرید و پس از خشك شدن به مصرف برسانید.