Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:42

19
دی
آجیل با طعم ادویه و پرتقال

آجیل با طعم ادویه و پرتقال

طرز تهیه آجیل با طعم ادویه و پرتقال

 آجیل با طعم ادویه و پرتقال

 

 

مواد لازم برای حدود چهار و یك‌دوم پیمانه:

 

پرتقال متوسط     1 عدد

سفیده‌ تخم‌مرغ     1 عدد

هل آسیاب شده     یك‌دوم قاشق چایخوری

شكر     55 گرم

گردو     300 گرم

پسته     75 گرم

نارگیل پرك و برشته شده     50 گرم

 

 

به كمك پوست‌كن تیزی پوست پرتقال را بگیرید و خلال كنید. سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد. اكنون خلال پرتقال، هل، شكر، گردو و پسته را به آن بیفزایید. مخلوط را داخل سینی شیرینی‌پزی بریزید و پهن كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه و یا تا زمانی كه برشته و طلایی شود بپزید. در این مدت گاهی مخلوط را به هم بزنید و پس از خنك شدن نارگیل را اضافه و مخلوط نمایید.

یادآوری: چنانچه تلخی پوست پرتقال را نمی‌پسندید، می‌توانید تلخی آن را بگیرید و پس از خشك شدن به مصرف برسانید.

برچسب ها: پسته، پرتقال، آجیل با طعم ادویه و پرتقال تعداد بازديد: 614 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز