بادام با طعم كاری
مواد لازم برای حدود دو و یك دوم پیمانه:
روغن كنجد 1 قاشق سوپخوری
بادام پوست گرفته 320 گرفته
كنجد 35 گرم
پودر كاری یك و یكدوم قاشق سوپخوری
نمك 2 قاشق چایخوری
زردچوبه یك چهارم قاشق چایخوری
كشمش سبز 55 گرم
روغن كنجد را در تابهای بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس بادام را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا برشته شود و به رنگ طلایی درآید. اكنون كنجد، پودر كاری، نمك و زردچوبه را بیفزایید و با حرارت ملایم تفت دهید تا مواد كاملا برشته شوند و به رنگ طلایی درآیند. پس از خنك شدن كشمش را اضافه كنید.