Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 16:17

19
دی
بادام با طعم كاری

بادام با طعم كاری

طرز تهیه بادام با طعم كاری

 بادام با طعم كاری

 

 

مواد لازم برای حدود دو و یك دوم پیمانه:

 

 روغن كنجد     1 قاشق سوپخوری

بادام پوست گرفته     320 گرفته

كنجد     35 گرم

پودر كاری     یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

نمك     2 قاشق چایخوری

زردچوبه     یك چهارم قاشق چایخوری

كشمش سبز     55 گرم

 

 

روغن كنجد را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس بادام را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا برشته شود و به رنگ طلایی درآید. اكنون كنجد، پودر كاری، نمك و زردچوبه را بیفزایید و با حرارت ملایم تفت دهید تا مواد كاملا برشته شوند و به رنگ طلایی درآیند. پس از خنك شدن كشمش را اضافه كنید.

 

برچسب ها: كنجد، بادام با طعم كاری تعداد بازديد: 528 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز