Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:21

19
دی
فلافل (خوزستان) + فیلم

فلافل (خوزستان) + فیلم

طرز تهیه فلافل (خوزستان)

 فلافل (خوزستان) + فیلم

 

  

مــواد لازم:

 نخود      500 گرم

پیاز      1 عدد

سیر      3 حبه

ادویه، نمک و فلفل      به مقدار لازم

بیکینگ پودر      1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ      4 عدد

مواد لازم برای تهیه سس فلافل:

رب گوجه فرنگی     1 قاشق سوپخوری

پودر انبه     1 قاشق چایخوری

سرکه     40 میلی‌لیتر

آب     40 میلی‌لیتر

 

 

نخود را پاک كنید، بشویید و بگذارید 24 ساعت خیس بخورد. در طول این زمان، 2 تا 3 بار آب آن را عوض كنید.  بعد از 24 ساعت آب آن را خالی نمایید و نخود ها را دو بار چرخ كنید. سپس پیاز، سیر، مقداری نمک، فلفل، ادویه و بیکینگ پودر را بیفزایید. آنگاه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مواد اضافه كنید و با قاشق هم بزنید. سپس ظرف کوچکی را پر از روغن نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود. حالا مقداری از مواد بردارید و در قالب مخصوص فلافل بریزید و به آرامی در روغن داغ شده قرار دهید تا کاملا پف کند و طلایی رنگ شود.

برای تهیه سس فلافل، کمی از روغن مایع داخل ظرف را با رب گوجه فرنگی تفت دهید. سپس پودر انبه، سرکه و مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. اكنون سس را روی فلافل‌ها بریزید.

 

برچسب ها: ادویه، سرکه، فلافل تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز