فلافل (خوزستان) + فیلم
مــواد لازم:
نخود 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
ادویه، نمک و فلفل به مقدار لازم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 4 عدد
مواد لازم برای تهیه سس فلافل:
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
پودر انبه 1 قاشق چایخوری
سرکه 40 میلیلیتر
آب 40 میلیلیتر
نخود را پاک كنید، بشویید و بگذارید 24 ساعت خیس بخورد. در طول این زمان، 2 تا 3 بار آب آن را عوض كنید. بعد از 24 ساعت آب آن را خالی نمایید و نخود ها را دو بار چرخ كنید. سپس پیاز، سیر، مقداری نمک، فلفل، ادویه و بیکینگ پودر را بیفزایید. آنگاه تخممرغها را یکییکی به مواد اضافه كنید و با قاشق هم بزنید. سپس ظرف کوچکی را پر از روغن نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود. حالا مقداری از مواد بردارید و در قالب مخصوص فلافل بریزید و به آرامی در روغن داغ شده قرار دهید تا کاملا پف کند و طلایی رنگ شود.
برای تهیه سس فلافل، کمی از روغن مایع داخل ظرف را با رب گوجه فرنگی تفت دهید. سپس پودر انبه، سرکه و مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. اكنون سس را روی فلافلها بریزید.