Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 15:19

19
دی
گراتن كدو و قارچ

گراتن كدو و قارچ

طرز تهیه گراتن كدو و قارچ

 گراتن كدو و قارچ

 

  

مواد لازم:

  سس سفید     2 پیمانه

كدوی حلقه‌ای     700 گرم

قارچ خرد شده     300 گرم

مرغ پخته شده     400 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم

پیاز     1 عدد

جعفری ساطوری     50 گرم

پنیر موزارلا     150 گرم

 

 

فر را با حرارت 200 درجه فارنهایت روشن نمایید. كف ظرف پیركس را چرب كنید و مقداری سس سفید بریزید. كدوهای حلقه شده و سرخ شده را روی سس سفید بچینید. آنگاه قارچ، مرغ ریش شده، ادویه و پیاز نگینی را كمی تفت دهید و روی كدوها بریزید. حالا روی مواد سس سفید (به همراه نمك) بریزید. همین كار را تكرار كنید تا مواد تمام شود. سپس روی لایه آخر جعفری خرد شده بپاشید و با پنیر موزارلا بپوشانید. روی پنیر، كمی پودر آویشن بپاشید و ظرف را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.

برای تهیه سس سفید، 2 قاشق سوپخوری آرد را با 100 گرم كره تفت دهید. سپس 2 لیوان شیر را كم‌كم اضافه كنید و مرتب هم بزنید. در پایان كمی نمك و فلفل به سس بیفزایید و شعله را خاموش نمایید.

برچسب ها: پنیر موزارلا، سس سفید، گراتن كدو و قارچ تعداد بازديد: 901 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز