گراتن كدو و قارچ
مواد لازم:
سس سفید 2 پیمانه
كدوی حلقهای 700 گرم
قارچ خرد شده 300 گرم
مرغ پخته شده 400 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
جعفری ساطوری 50 گرم
پنیر موزارلا 150 گرم
فر را با حرارت 200 درجه فارنهایت روشن نمایید. كف ظرف پیركس را چرب كنید و مقداری سس سفید بریزید. كدوهای حلقه شده و سرخ شده را روی سس سفید بچینید. آنگاه قارچ، مرغ ریش شده، ادویه و پیاز نگینی را كمی تفت دهید و روی كدوها بریزید. حالا روی مواد سس سفید (به همراه نمك) بریزید. همین كار را تكرار كنید تا مواد تمام شود. سپس روی لایه آخر جعفری خرد شده بپاشید و با پنیر موزارلا بپوشانید. روی پنیر، كمی پودر آویشن بپاشید و ظرف را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
برای تهیه سس سفید، 2 قاشق سوپخوری آرد را با 100 گرم كره تفت دهید. سپس 2 لیوان شیر را كمكم اضافه كنید و مرتب هم بزنید. در پایان كمی نمك و فلفل به سس بیفزایید و شعله را خاموش نمایید.