اردور سیب زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی پشندی 300 گرم
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سیر 5 حبه
نمك و فلفل سیاه مقداری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
پودر پنیر پارمیسان 1 قاشق سوپخوری
سیبزمینیها را بشویید و با مقداری آب و نمك روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند. سپس آنها را با پوست به صورت حبهای برش بزنید. تابهای را روی حرارت قرار دهید تا كاملا داغ شود. سپس روغن زیتون را در آن پخش نمایید. سیرها را نگینی خرد كنید و در روغن زیتون تفت دهید. آنگاه سیبزمینیهای خرد شده را اضافه نمایید و تفت دهید. اكنون نمك و فلفل را بیفزایید و جعفری خرد شده را روی سیبزمینیها بپاشید و كمی هم بزنید. حالا پودر پنیر پارمیسان را روی سیبزمینیها بپاشید و در ظرف سرو بریزید.