Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:14

19
دی
املت ماهی تن + فیلم

املت ماهی تن + فیلم

طرز تهیه املت ماهی تن

 املت ماهی تن + فیلم

 

  

مواد لازم :

 پیازداغ     1 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی رنده شده     4 عدد

نمك، فلفل و روغن     به مقدار لازم

تخم‌مرغ     5 عدد

آرد     2 قاشق سوپخوری

بیكینگ پودر    یك‌دوم قاشق چایخوری

سیر     1 حبه

جعفری ساطوری     2 قاشق سوپخوری

كنسرو ماهی تن     1 قوطی

 

 

پیازداغ را در تابه بریزید و گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را به آن اضافه كنید. تابه را روی شعله ملایم قرار دهید تا آب گوجه‌فرنگی كشیده شود. حالا مقداری روغن بریزید و نمك و فلفل را اضافه نمایید. در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ‌ها را بریزید و با چنگال مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگ پودر را بیفزایید و پس از آنكه مواد تركیب شدند، سیر رنده شده را به همراه جعفری ساطوری اضافه كنید. اكنون كنسرو ماهی تن را با چنگال خرد و با تخم‌مرغ تركیب نمایید. حالا مواد را به گوجه فرنگی درون تابه بیفزایید و كمی هم بزنید. درِ ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند.

برچسب ها: گوجه‌فرنگی، بیكینگ پودر، كنسرو ماهی تن، املت ماهی تن تعداد بازديد: 529 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز