املت ماهی تن + فیلم
مواد لازم :
پیازداغ 1 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی رنده شده 4 عدد
نمك، فلفل و روغن به مقدار لازم
تخممرغ 5 عدد
آرد 2 قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر یكدوم قاشق چایخوری
سیر 1 حبه
جعفری ساطوری 2 قاشق سوپخوری
كنسرو ماهی تن 1 قوطی
پیازداغ را در تابه بریزید و گوجهفرنگیهای رنده شده را به آن اضافه كنید. تابه را روی شعله ملایم قرار دهید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود. حالا مقداری روغن بریزید و نمك و فلفل را اضافه نمایید. در ظرفی جداگانه تخممرغها را بریزید و با چنگال مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگ پودر را بیفزایید و پس از آنكه مواد تركیب شدند، سیر رنده شده را به همراه جعفری ساطوری اضافه كنید. اكنون كنسرو ماهی تن را با چنگال خرد و با تخممرغ تركیب نمایید. حالا مواد را به گوجه فرنگی درون تابه بیفزایید و كمی هم بزنید. درِ ظرف را بگذارید تا تخممرغها بسته شوند.