Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:48

19
دی
پن كیك سبزیجات با سالسای گوجه‌فرنگی (برای مادران باردار و شیرده)

پن كیك سبزیجات با سالسای گوجه‌فرنگی (برای مادران باردار و شیرده)

طرز تهیه پن كیك سبزیجات با سالسای گوجه‌فرنگی (برای مادران باردار و شیرده)

 پن كیك سبزیجات با سالسای گوجه‌فرنگی (برای مادران باردار و شیرده)

 

  

مواد لازم (برای تهیه 12 عدد پن‌كیك):

 اسفناج     225 گرم

تره ‌فرنگی     1 عدد كوچك

گشنیز یا جعفری تازه     چند شاخه

تخم‌مرغ     3 عدد بزرگ

نمك، فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده     به مقدار لازم

آرد ساده الك شده     50 گرم

روغن زیتون (برای سرخ كردن)     به مقدار لازم

پنیر پارمیسان رنده شده برای روی پن‌كیك     25 گرم

مواد لازم برای تهیه سالسای گوجه‌فرنگی:

گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خرد شده     2 عدد

فلفل قرمز تند خرد شده     یك‌چهارم عدد

گوجه‌فرنگی خشك شده در آفتاب و خرد شده     2 قطعه

پیاز قرمز خرد شده     1 عدد كوچك

سیر له شده     1 حبه

روغن زیتون     4 قاشق سوپخوری

شكر     یك دوم قاشق چایخوری

 

 

اسفناج، تره‌فرنگی و گشنیز یا جعفری را خرد نمایید. تخم‌مرغ‌ها، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و به آرامی با آرد و 3-2 قاشق سوپخوری آب مخلوط كنید و برای 20 دقیقه كنار بگذارید.

برای تهیه سالسا، تمام مواد را در ظرفی با هم مخلوط كنید. سپس درِ آن را گذاشته، برای 3-2 دقیقه كنار بگذارید.

مقداری روغن در تابه‌ای بریزید و آن را گرم نمایید. از مخلوط حاصل با قاشق در تابه بریزید و بپزید تا زیر پن‌كیك‌ها طلایی شود. حالا آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان هم بپزد. سپس پن‌كیك‌ها را از تابه خارج نمایید و در جای گرمی بر روی كاغذ مخصوص قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود. اكنون از پنیر پارمیسان رنده شده بر روی پن‌كیك‌ها بپاشید. پن‌كیك‌ها را همراه با سالسای گوجه‌فرنگی میل نمایید.

برچسب ها: اسفناج، تخم‌مرغ، پن كیك سبزیجات با سالسای گوجه‌فرنگی تعداد بازديد: 752 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز