پن كیك سبزیجات با سالسای گوجهفرنگی (برای مادران باردار و شیرده)
مواد لازم (برای تهیه 12 عدد پنكیك):
اسفناج 225 گرم
تره فرنگی 1 عدد كوچك
گشنیز یا جعفری تازه چند شاخه
تخممرغ 3 عدد بزرگ
نمك، فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده به مقدار لازم
آرد ساده الك شده 50 گرم
روغن زیتون (برای سرخ كردن) به مقدار لازم
پنیر پارمیسان رنده شده برای روی پنكیك 25 گرم
مواد لازم برای تهیه سالسای گوجهفرنگی:
گوجهفرنگی پوست گرفته و خرد شده 2 عدد
فلفل قرمز تند خرد شده یكچهارم عدد
گوجهفرنگی خشك شده در آفتاب و خرد شده 2 قطعه
پیاز قرمز خرد شده 1 عدد كوچك
سیر له شده 1 حبه
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
شكر یك دوم قاشق چایخوری
اسفناج، ترهفرنگی و گشنیز یا جعفری را خرد نمایید. تخممرغها، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و به آرامی با آرد و 3-2 قاشق سوپخوری آب مخلوط كنید و برای 20 دقیقه كنار بگذارید.
برای تهیه سالسا، تمام مواد را در ظرفی با هم مخلوط كنید. سپس درِ آن را گذاشته، برای 3-2 دقیقه كنار بگذارید.
مقداری روغن در تابهای بریزید و آن را گرم نمایید. از مخلوط حاصل با قاشق در تابه بریزید و بپزید تا زیر پنكیكها طلایی شود. حالا آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان هم بپزد. سپس پنكیكها را از تابه خارج نمایید و در جای گرمی بر روی كاغذ مخصوص قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود. اكنون از پنیر پارمیسان رنده شده بر روی پنكیكها بپاشید. پنكیكها را همراه با سالسای گوجهفرنگی میل نمایید.