خوراك مرغ و لوبیا (برای دیابتیها) + فیلم
مواد لازم برای 6 نفر:
تره فرنگی 2 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 4 حبه
جعفری 2 دسته كوچك
لوبیا سفید 400 گرم
مرغ 5/1 كیلوگرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و تنظیم و روشن كنید. ترهفرنگی، پیاز، سیر و جعفری را خرد و همراه با لوبیا سفید (لوبیا را از شب قبل خیس كنید) در ظرفی مخلوط نمایید (ظرف به قدری بزرگ باشد كه مرغ به طور كامل در آن جای بگیرد). آنگاه مرغ را روی سبزیها قرار دهید و مقداری آب روی آن بریزید. ظرف حاوی این مواد را به مدت 5/1– 1 ساعت درون فر بگذارید. روی مرغ را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید تا نسوزد.
حدود نیم ساعت قبل از پایان زمان پخت، مرغ را خارج كنید و كاغذ آلومینیومی را بردارید تا مرغ برشته شود. سپس مرغ را به همراه سبزیجات میل كنید.