Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 11:39

18
دی
خورش هویج (تبریز) + فیلم

خورش هویج (تبریز) + فیلم

طرز تهیه خورش هویج (تبریز)

 خورش هویج (تبریز) + فیلم

 

   

مــواد لازم:

 پیاز     1 عدد

نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه     مقداری

رب گوجه‌فرنگی     2 قاشق سوپخوری

گوشت ماهیچه یا ران مرغ     500 گرم

آلوی خورشتی     200 گرم

هویج     500 گرم

زعفران دمكرده     2 قاشق سوپخوری

آب لیموترش تازه     یك سوم پیمانه

گوجه‌فرنگی     4- 3 عدد

 

پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ كنید. سپس فلفل، ادویه و زردچوبه را بیفزایید. كمی كه تفت خورد، رب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و تفت دهید. آنگاه مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یك لیتر آب روی آن بریزید. پس از آنكه آب جوش آمد، اگر از مرغ استفاده می‌كنید، مقداری نمك افزوده، شعله را ملایم نمایید تا مرغ نیم‌پز شود. حالا آلوها را كه از قبل خیس خورده‌‌اند، در ظرف مرغ بریزید تا بپزند. در این فاصله هویج‌ را به صورت كبریتی بسیار نازك خرد و یا با استفاده از رنده مخصوص خلال كنید. سپس آن را با مقداری نمك و روغن روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا هویج‌ كاملا سرخ شود. دقت كنید كه درِ ظرف بسته باشد تا هویج كاملا بپزد. در پایان، زعفران دمكرده را به هویج بیفزایید. آنگاه هویج را در خورش بریزید تا چند جوش بزند. در پایان، آب لیمو ترش را نیز اضافه نمایید. اكنون خورش را در ظرف بریزید و با چند عدد گوجه‌فرنگی سرخ شده تزیین كنید.

 

 

برچسب ها: زعفران، خورش هویج (تبریز)، آلوی خورشتی تعداد بازديد: 490 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز