سالاد پیازچه و سیبزمینی (آلمان)
مــواد لازم:
سیبزمینی پخته 2 عدد
تخممرغ پخته 2 عدد
خیارشور خردشده 100 گرم
پیازچه خردشده 3 قاشق سوپخوری
كنسرو ذرت 2 قاشق سوپخوری
شوید تازه خردشده 2 قاشق سوپخوری
ماست 1 پیمانه
خامه یك دوم پیمانه
آبلیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
سركه 1 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و پودر آویشن مقداری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
ذرت كوچك (جهت تزیین) چند عدد
زیتون سیاه و سبز 8 عدد
سیبزمینیهای پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید. تخممرغهای پخته را نیز به صورت هماندازه و خیارشور را نگینی خرد كنید. سپس پیازچههای شسته را به صورت حلقهای خرد نمایید. آنگاه كنسرو ذرت را به همراه شوید خردشده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط كنید. در كاسهای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آبلیمو ترش، سركه، نمك، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید. هنگامی كه سس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، كاملا هم بزنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود. اكنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچههای تزیین شده و برشهای زیتون سیاه و سبز قرار دهید.