Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:18

18
دی
سالاد پیازچه و سیب‌زمینی (آلمان)

سالاد پیازچه و سیب‌زمینی (آلمان)

طرز تهیه سالاد پیازچه و سیب‌زمینی (آلمان)

 سالاد پیازچه و سیب‌زمینی (آلمان)

 

   

مــواد لازم:

 سیب‌زمینی پخته     2 عدد

تخم‌مرغ پخته     2 عدد

خیارشور خردشده     100 گرم

پیازچه خردشده     3 قاشق سوپخوری

كنسرو ذرت     2 قاشق سوپخوری

شوید تازه خردشده     2 قاشق سوپخوری

ماست     1 پیمانه

خامه     یك دوم پیمانه

آب‌لیمو ترش     2 قاشق سوپخوری

سركه     1 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و پودر آویشن     مقداری

روغن زیتون     1 قاشق سوپخوری

ذرت كوچك (جهت تزیین)     چند عدد

زیتون سیاه و سبز     8 عدد

 

سیب‌زمینی‌های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید. تخم‌مرغ‌های پخته را نیز به صورت هم‌اندازه و خیارشور را نگینی خرد كنید. سپس پیازچه‌های شسته را به صورت حلقه‌ای خرد نمایید. آنگاه كنسرو ذرت را به همراه شوید خردشده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط كنید. در كاسه‌ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب‌لیمو ترش، سركه، نمك، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید. هنگامی كه سس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، كاملا هم بزنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود. اكنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه‌های تزیین شده و برش‌های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.

 

 

برچسب ها: شوید، كنسرو ذرت، خیارشور، سركه، سالاد پیازچه و سیب‌زمینی (آلمان) تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز