شیرینی هلندی + فیلم
مــواد لازم:
شكر 75 گرم
شربت 75 گرم
روغن مایع 100 میلیلیتر
تخممرغ 4 عدد
نمك و آبلیمو به مقدار لازم
آرد 750 گرم
مایه خمیر 20 گرم
كره یا مارگارین برای وسط خمیر 350 گرم
كمپوت آناناس خردكرده به مقدار لازم
شكر، شربت، روغن مایع، تخممرغ، نمك و آبلیمو را داخل ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس آرد را با مایه خمیر مخلوط نمایید و به بقیه مواد بیفزایید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید (اگر خمیر شل بود، به آن آرد و اگر سفت بود، مقداری شیر اضافه كنید).
كره یا مارگارین را وسط خمیر قرار دهید. خمیر را 3 بار 4 لا كنید و با وردنه باز نمایید. سپس مثل رولت خمیر را رول كنید و ببرید (كوچكتر از رولت). خمیر را داخل سینی بچینید و به آن یكساعت استراحت دهید. اكنون وسط خمیر را با دست كمی گود كنید و روی آن آناناس بگذارید و دوباره یكساعت به آن استراحت دهید. سپس سینی را داخل فر بگذارید و شیرینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.