Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 01:59

17
دی
شیرینی هلندی + فیلم

شیرینی هلندی + فیلم

طرز تهیه شیرینی هلندی

 شیرینی هلندی + فیلم

 

 

مــواد لازم:

 شكر     75 گرم

شربت     75 گرم

روغن مایع     100 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ     4 عدد

نمك و آبلیمو     به مقدار لازم

آرد     750 گرم

مایه خمیر     20 گرم

كره یا مارگارین برای وسط خمیر     350 گرم

كمپوت آناناس خردكرده     به مقدار لازم

 

شكر، شربت، روغن مایع، تخم‌مرغ، نمك و آبلیمو را داخل ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس آرد را با مایه خمیر مخلوط نمایید و به بقیه مواد بیفزایید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید (اگر خمیر شل بود، به آن آرد و اگر سفت بود، مقداری شیر اضافه كنید).

كره یا مارگارین را وسط خمیر قرار دهید. خمیر را 3 بار 4 لا كنید و با وردنه باز نمایید. سپس مثل رولت خمیر را رول كنید و ببرید (كوچك‌تر از رولت). خمیر را داخل سینی بچینید و به آن یكساعت استراحت دهید. اكنون وسط خمیر را با دست كمی گود كنید و روی آن آناناس بگذارید و دوباره یكساعت به آن استراحت دهید. سپس سینی را داخل فر بگذارید و شیرینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

برچسب ها: شربت، تخم‌مرغ، شیرینی هلندی تعداد بازديد: 624 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز