رول بادمجان سوخاری + فیلم
مواد لازم:
بادمجان درشت 4 عدد
گوشت چرخكرده 150 گرم
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا 150 گرم
تخممرغ 4 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
زعفران دم كرده نصف قاشق چایخوری
آرد سوخاری 1 پیمانه
بادمجانها را به صورت ورقههای نیم سانتیمتری برش بزنید و در آب و نمك قرار دهید. پس از یك ساعت آنها را خارج كنید و روی هوله كاغذی خشك و سپس در روغن سرخ نمایید.
گوشت چرخكرده را با پیاز داغ، نمك و ادویهها تفت دهید تا سرخ شود. آنگاه رب گوجهفرنگی را نیز بیفزایید. مقداری كه سرخ شد، شعله را خاموش كنید تا گوشت سرد شود. حالا پنیر موزارلای رنده شده را به همراه یك عدد تخممرغ و جعفری خرد شده اضافه نمایید. از مواد فوق بین ورقههای بادمجان قرار دهید و آن را رول كنید.
3 عدد تخممرغ را با چنگال بزنید و نمك و زعفران را به آن اضافه كنید. رولهای بادمجان را در مایه تخممرغ بزنید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید. تمامی ورقههای بادمجان را به همین ترتیب آماده نمایید.