سالاد قالبی+ فیلم
مــواد لازم:
كنسرو ماهی تن دو سوم پیمانه
پیازچه خردشده یك چهارم پیمانه
فلفل دلمهای زرد و قرمز نگینی یك دوم پیمانه
گوجهفرنگی خرد شده 5/1 پیمانه
پیاز نگینی شده یك چهارم پیمانه
خیار خردشده 5/1 پیمانه
سركه سیب 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
داخل فنجان یا ظرف كوچكی را با اسپری روغن بپوشانید و تمام مواد را به دو قسمت تقسیم كنید. سپس به ترتیب، كنسرو ماهیتن، پیازچه خردشده، فلفل دلمهای نگینی خردشده، گوجهفرنگی خرد شده، پیاز نگینی شده و خیار را به صورت لایهلایه در ظرف بریزید و با پشت قاشق كمی فشار دهید و در یخچال نگهداری نمایید. در هنگام سرو، سالاد را در بشقاب مناسب برگردانید و سس آماده را روی آن بریزید.
روش تهیه سس:
سركه و آبلیمو را با هم تركیب كنید و نمك و فلفل را به آن بیفزایید. در صورت دلخواه، میتوانید به این سس كمی سس مایونز یا سس گوجهفرنگی نیز اضافه نمایید.