Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 12:14

17
دی
پلوی منگن

پلوی منگن

طرز تهیه پلوی منگن

 پلوی منگن

 

 

 

 مــواد لازم:

 برنج     2 پیمانه

گوشت بره     100 گرم

پیاز نگینی خردشده     1 عدد

قارچ خردشده     100 گرم

گوجه‌فرنگی     3 عدد

نمك و فلفل سیاه     مقداری

شوید تازه     50 گرم

گردوی خردشده     نصف پیمانه

 

برنج را با آب ولرم و نمك به مدت یكساعت بخیسانید. سپس بشویید و آب آن را صاف نمایید. گوشت قیمه‌‌ای ریز شده را در قابلمه‌ای بریزید و

2 قاشق روغن اضافه نمایید. سپس پیاز را بیفزایید و هم بزنید. پیاز كه طلایی رنگ شد، قارچ‌ها را اضافه كنید. آنگاه پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و به صورت ریز خرد كنید و به گوشت بیفزایید. یك پیمانه آب به آن اضافه كنید. درِ قابلمه را بگذارید و شعله را ملایم نمایید تا گوشت پخته شود. در قابلمه‌ای دیگر، برنج را با 3 قاشق روغن تفت دهید. سپس نمك و بعد گوشت آماده شده را اضافه نمایید و مقدار متناسب با برنج آب بریزید و برنج را دم كنید تا زمانی كه كاملا دم بكشد. در پایان، شوید و گردوی خرد شده را با برنج مخلوط نمایید. اكنون برنج را در كاسه‌ای بكشید و با قاشق چوبی روی آن را فشار دهید و در دیس مناسبی برگردانید. می‌توانید روی آن را با گردو و ساقه شوید تزیین كنید. 

برچسب ها: فلفل سیاه، پلوی منگن، گردوی تعداد بازديد: 491 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز