چامین گوشت و سبزیجات (چین)
مــواد لازم:
فیله گوساله 300 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
هویج 100 گرم
كرفس 100 گرم
كلم برگ سفید 100 گرم
فلفل دلمه سبز، زرد و قرمز هر كدام نصف عدد
قارچ 300 گرم
پیاز 1 عدد
سویا سس نصف پیمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب نصف پیمانه
فیله گوساله را به صورت خلالی خرد كنید و با مقداری روغن زیتون تفت دهید. سپس هویج را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود. حالا آن را به صورت كبریتی یا خلالی خرد نمایید. كرفس را نیز به صورت كبریتی و هماندازه هویجها خرد كنید و روی حرارت بگذارید تا تفت بخورد. آنگاه كلم برگ و فلفل دلمهای را نیز به صورت كبریتی خرد نمایید و تفت دهید.
سپس قارچها را خلال كنید و بیفزایید و با این مواد تفت دهید. اكنون پیاز را خلالی خرد نمایید و تفت دهید. آنگاه سویا سس را به همراه كمی نمك و فلفل تركیب نموده، با این مواد مخلوط كنید. در پایان، نشاسته ذرت را در آب حل نمایید و در مخلوط سبزیجات بریزید و منتظر بمانید تا آب سبزیجات كمی لعابدار شود.
این غذا بهتر است در ظرفهای مخصوص غذای چینی به نام وك تهیه شود.