Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 خرداد 1403 - 08:17

15
دی
كباب حسینی

كباب حسینی

طرز تهیه كباب حسینی

 كباب حسینی

 

   

مــواد لازم:

 گوشت راسته یا مغز ران گوسفند     1 كیلوگرم

پیاز ریز     250 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز     250 گرم

گوجه‌فرنگی     500 گرم

روغن یا كره     مقداری

پیاز     2 عدد

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زعفران دمكرده     مقداری

 

گوشت را به صورت مكعب‌های كوچك برش بزنید. سپس در سیخ‌های چوبی گوشت، پیاز كوچك، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی را قرار دهید تا سیخ‌ها كاملا پر شوند. سپس در ظرفی كره یا روغن بریزید و چند حلقه پیاز و گوجه‌فرنگی در كف ظرف بچینید و سیخ‌های چوبی را روی آنها قرار دهید. مجددا روی سیخ‌ها را با حلقه‌های پیاز و گوجه‌فرنگی بپوشانید. این كار را تكرار كنید تا تمام سیخ‌ها چیده شوند. یك‌دوم پیمانه آب را با رب گوجه فرنگی مخلوط نمایید و روی گوشت‌ها بریزید و درِ ظرف را بگذارید تا گوشت‌ها پخته شوند. در پایان، آب محتوی ظرف را جدا كنید و با نمك، فلفل و زعفران دمكرده، مخلوط نمایید. اكنون آن را مجددا روی گوشت‌ها بریزید تا كاملا مزه‌دار شوند. پس از چند دقیقه سیخ‌ها را در دیس بچینید.

این كباب را با نان و یا برنج سرو نمایید.

لازم به یاد آوری است كه در نوع سنتی كباب حسینی، از دنبه استفاده می‌شود كه ما بنا به دلایل تغذیه‌ای آن را حذف كرده‌ایم.

برچسب ها: رب گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای سبز، كباب حسینی، پیاز ریز تعداد بازديد: 561 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز