كباب حسینی
مــواد لازم:
گوشت راسته یا مغز ران گوسفند 1 كیلوگرم
پیاز ریز 250 گرم
فلفل دلمهای سبز 250 گرم
گوجهفرنگی 500 گرم
روغن یا كره مقداری
پیاز 2 عدد
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زعفران دمكرده مقداری
گوشت را به صورت مكعبهای كوچك برش بزنید. سپس در سیخهای چوبی گوشت، پیاز كوچك، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی را قرار دهید تا سیخها كاملا پر شوند. سپس در ظرفی كره یا روغن بریزید و چند حلقه پیاز و گوجهفرنگی در كف ظرف بچینید و سیخهای چوبی را روی آنها قرار دهید. مجددا روی سیخها را با حلقههای پیاز و گوجهفرنگی بپوشانید. این كار را تكرار كنید تا تمام سیخها چیده شوند. یكدوم پیمانه آب را با رب گوجه فرنگی مخلوط نمایید و روی گوشتها بریزید و درِ ظرف را بگذارید تا گوشتها پخته شوند. در پایان، آب محتوی ظرف را جدا كنید و با نمك، فلفل و زعفران دمكرده، مخلوط نمایید. اكنون آن را مجددا روی گوشتها بریزید تا كاملا مزهدار شوند. پس از چند دقیقه سیخها را در دیس بچینید.
این كباب را با نان و یا برنج سرو نمایید.
لازم به یاد آوری است كه در نوع سنتی كباب حسینی، از دنبه استفاده میشود كه ما بنا به دلایل تغذیهای آن را حذف كردهایم.