اسنك خرما و گردو
مــواد لازم:
خرما 100 گرم
كره 30 گرم
آب گرم یكچهارم پیمانه
تخممرغ 2 عدد
گردوی خردشده 2 قاشق سوپخوری
دارچین یكدوم قاشق چایخوری
نان تست به مقدار لازم
پوست و هسته خرماها را بگیرید و با كره و آب گرم روی حرارت قرار دهید تا پخته و نرم شوند. بعد با چنگال خرماها را له نمایید. سپس تخممرغها را درون خرما بشكنید و كمی هم بزنید تا تخممرغها بسته شوند. حال روی نانهای تست را كمی از مواد خرما قرار دهید و چند عدد گردوی خردشده روی آن بریزید. سپس روی تمام مواد پودر دارچین بپاشید (در صورت دلخواه، نانهای تست را میتوانید با كره ذوب شده آغشته نمایید). حالا نان تست بعدی را نیز روی مواد قرار دهید. اكنون اسنك را به مدت 3 دقیقه درون دستگاه بگذارید.