Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 15:27

14
دی
سوپ جوانه گندم با پاستا

سوپ جوانه گندم با پاستا

طرز تهیه سوپ جوانه گندم با پاستا

 سوپ جوانه گندم با پاستا

 

 

مــواد لازم:

 

آرد ذرت     1 قاشق سوپخوری

كره     20 گرم

استاك گوشت     1 لیتر

سویا سس     یك‌چهارم پیمانه

كنسرو ذرت     یك‌دوم پیمانه

سركه     2 قاشق سوپخوری

پاستا تالیاتلی با آرد سمولینا     150 گرم

جعفری خردشده     2 قاشق سوپخوری

جوانه گندم     1 پیمانه

 

آرد ذرت را با كره ذوب شده به سرعت تفت دهید و بعد استاك گوشت را اضافه نمایید تا دانه‌های آرد ذرت در استاك حل شود. سپس سویا سس را با كنسرو ذرت و سركه در سوپ بریزید. حدود 10 دقیقه بعد كه سوپ به جوش آمد، پاستا را بیفزایید و هنگامی كه پاستا نرم شد، جعفری خرد شده را اضافه كنید. پس از آنكه سوپ غلیظ شد، جوانه را بیفزایید و شعله را خاموش نمایید.

یادآوری 1: این سوپ به دلیل داشتن سویا سس و استاك نیازی به نمك ندارد.

یادآوری 2: در صورت دلخواه می‌توانید مقداری كرفس و هویج نگینی شده نیز به این سوپ اضافه كنید.

برچسب ها: آرد ذرت، كنسرو ذرت، سویا سس، سوپ جوانه گندم با پاستا تعداد بازديد: 1145 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز