دیماج (قزوین)
مــواد لازم:
ان خشك محلی 2 عدد
آب جوش یكدوم پیمانه
پنیر محلی (پنیر تبریز) 100 گرم
كره 50 گرم
گردوی خردشده 2 قاشق سوپخوری
نان خشك را خرد نمایید و آب جوش را روی آن بریزید تا نان خیس بخورد. سپس پنیر را خرد كنید و روی نان بریزید. كره را نیز ذوب نمایید و روی مواد قبلی بریزید. در پایان، گردو را ریز خرد و با مواد قبلی مخلوط كنید. مواد را خوب با انگشتان ورز دهید تا چسبندگی داشته باشد. هنگامی كه خمیر منسجمی به دست آمد، از مواد به اندازه یك گردو بردارید و گرد نمایید. سپس آنها را به صورت بیضی درست كنید و در سینی بچینید. پس از آنكه همه مواد به این ترتیب آماده شد، روی آنها را بپوشانید و به همراه هندوانه یا چای شیرین و سبزی خوردن به عنوان عصرانه و یا پیشارك (اردور سنتی) در سفره ماه رمضان، میل نمایید.