Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:20

14
دی
ديماج (قزوين)

ديماج (قزوين)

طرز تهیه ديماج (قزوين)

 دیماج (قزوین)

 

 

مــواد لازم:

 

ان خشك محلی     2 عدد

آب جوش     یك‌دوم پیمانه

پنیر محلی (پنیر تبریز)     100 گرم

كره     50 گرم

گردوی خردشده     2 قاشق سوپخوری

 

نان خشك را خرد نمایید و آب جوش را روی آن بریزید تا نان خیس بخورد. سپس پنیر را خرد كنید و روی نان بریزید. كره را نیز ذوب نمایید و روی مواد قبلی بریزید. در پایان، گردو را ریز خرد و با مواد قبلی مخلوط كنید. مواد را خوب با انگشتان ورز دهید تا چسبندگی داشته باشد. هنگامی كه خمیر منسجمی به دست آمد، از مواد به اندازه یك گردو بردارید و گرد نمایید. سپس آنها را به صورت بیضی درست كنید و در سینی بچینید. پس از آنكه همه مواد به این ترتیب آماده شد، روی آنها را بپوشانید و به همراه هندوانه یا چای شیرین و سبزی خوردن به عنوان عصرانه و یا پیشارك (اردور سنتی) در سفره ماه رمضان، میل نمایید.

برچسب ها: گردو، پنیر، ديماج (قزوين) تعداد بازديد: 868 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز