اسپاگتی با ماهی
مــواد لازم:
ماهی (آزاد یا شیر) 300 تا 400 گرم
پیاز 2 عدد
نمك، فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
سیر 2 حبه
فلفل قرمز 1 عدد
جعفری و گشنیز (خردشده) دوسوم لیوان
فلفل دلمهای سبز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3-2 قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج 2 قاشق سوپخوری
اسپاگتی 1 بسته
ماهی را بشویید و تكهتكه كنید. سپس با یك عدد پیاز، مقداری نمك، زعفران و یك استكان آب حدود
5 دقیقه بپزید (میتوان ماهی را مدتی با شعله كم سرخ كرد). بعد از پخته شدن ماهی، استخوانهایش را جدا و گوشت آن را خرد نمایید.
سپس یك عدد پیاز دیگر را تفت دهید. بعد سیر رندهشده و فلفل قرمز خردشده را به آن اضافه كنید. در مرحله بعد سبزیها را بیفزایید و بعد از تفت سبزی، ماهی را اضافه نمایید. در انتها فلفل دلمهای، رب گوجه فرنگی، نمك، ادویه، آب نارنج و زعفران را بیفزایید و مخلوط كنید و در ادامه كمی روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد. اسپاگتی را با آب و نمك بجوشانید، آبكش كنید و همانند اسپاگتی با گوشت عمل نمایید.