Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 18:29

6
دی
اسپاگتی با ماهی

اسپاگتی با ماهی

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی

 اسپاگتی با ماهی

 

   

مــواد لازم:

 

ماهی (آزاد یا شیر)     300 تا 400 گرم

پیاز     2 عدد

نمك، فلفل و ادویه     به میزان لازم

زعفران     به میزان لازم

سیر     2 حبه

فلفل قرمز     1 عدد

جعفری و گشنیز (خردشده)     دوسوم لیوان

فلفل دلمه‌ای سبز     1 عدد

رب گوجه فرنگی     3-2 قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آب نارنج     2 قاشق سوپخوری

اسپاگتی     1 بسته

 

 

ماهی را بشویید و تكه‌تكه كنید. سپس با یك عدد پیاز، مقداری نمك، زعفران و یك استكان آب حدود

5 دقیقه بپزید (می‌توان ماهی را مدتی با شعله كم سرخ كرد). بعد از پخته شدن ماهی، استخوان‌هایش را جدا و گوشت آن را خرد نمایید.

سپس یك عدد پیاز دیگر را تفت دهید. بعد سیر رنده‌شده و فلفل قرمز خردشده را به آن اضافه كنید. در مرحله بعد سبزی‌ها را بیفزایید و بعد از تفت سبزی، ماهی را اضافه نمایید. در انتها فلفل دلمه‌ای، رب گوجه فرنگی، نمك، ادویه، آب نارنج و زعفران را بیفزایید و مخلوط كنید و در ادامه كمی روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد. اسپاگتی را با آب و نمك بجوشانید، آبكش كنید و همانند اسپاگتی با گوشت عمل نمایید.

 

برچسب ها: اسپاگتی، فلفل قرمز، اسپاگتی با ماهی، فلفل دلمه‌ا تعداد بازديد: 578 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز