Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 00:41

6
دی
ناگــت مــــرغ

ناگــت مــــرغ

طرز تهیه ناگــت مــــرغ

ناگــت مــــرغ

 

 

 

مــواد لازم:

 

فیله مرغ     400 گرم

پیازمتوسط     1 عدد

سیر     2 حبه

نمك و فلفل     به میزان لازم

پنیر موزارلا     50 گرم

پنیر فیلا فیلا     50 گرم

پودر سوخاری     1 پیمانه

ادویه     1 قاشق چایخوری

 

فیله مرغ را به همراه پیاز خرد شده و سیر در مخلوط‌كن بریزید تا كاملاً پوره شود. سپس نمك، فلفل سیاه و پنیرها را به مرغ بیفزایید و كاملاً مخلوط نمایید. اكنون از خمیر آماده به اندازه گردو بردارید، در دست گرد كنید و بین دست‌ها بغلتانید تا لوله‌ای شكل شود. سپس در تركیب آرد سوخاری و ادویه بغلتانید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون ناگت‌ها را در روغن داغ سرخ نمایید.

برچسب ها: ادویه، پودر سوخاری، ناگــت مــــرغ تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز