ناگــت مــــرغ
مــواد لازم:
فیله مرغ 400 گرم
پیازمتوسط 1 عدد
سیر 2 حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلا 50 گرم
پنیر فیلا فیلا 50 گرم
پودر سوخاری 1 پیمانه
ادویه 1 قاشق چایخوری
فیله مرغ را به همراه پیاز خرد شده و سیر در مخلوطكن بریزید تا كاملاً پوره شود. سپس نمك، فلفل سیاه و پنیرها را به مرغ بیفزایید و كاملاً مخلوط نمایید. اكنون از خمیر آماده به اندازه گردو بردارید، در دست گرد كنید و بین دستها بغلتانید تا لولهای شكل شود. سپس در تركیب آرد سوخاری و ادویه بغلتانید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون ناگتها را در روغن داغ سرخ نمایید.