رولت سینه مرغ
مــواد لازم:
سینه مرغ ۱عدد كامل
فیله مرغ ۱ عدد
كره ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو ۴ قاشق سوپخوری
زعفران به مقدار لازم
اسفناج نیم كیلوگرم
سیر ۲ حبه
گوشت مرغ چرخ شده ۲۰۰ گرم
رب ۱ قاشق سوپخوری
آب مرغ ۱ لیوان
سینه مرغ را یک تكه از استخوان جدا كنید. سپس یک تكه فیله مرغ را وسط سینه قرار دهید و با بیفتک كوب بكوبید تا یكدست و صاف شود. سپس با كره، نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران آن را مزهدار كنید. اسفناج را بپزید و با كمی كره و سیر تفت دهید.
گوشت مرغ چرخكرده را با نمک و فلفل و زعفران مخلوط كنید.
سینه مرغ را روی سطح صافی باز كرده و اسفناج را روی آن پهن كنید و سپس گوشت مرغ چرخ شده را روی آن پخش و سینه مرغ را لوله كنید. سپس دور آن را نخ ببندید. رولت آماده را داخل فویل قرار داده و فویل را به دور آن بپیچید و آنگاه در سینی فر قرار دهید و در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كردهاید بگذارید تا به مدت ۱ الی ۵/۱ ساعت بپزد. رب را در كره تفت دهید. آب مرغ را اضافه كرده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را هم بیفزایید و بگذارید سس غلیظ شود. رولت مرغ را برش دهید و همراه سس سرو نمایید.