Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:53

6
دی
رولت سینه مرغ

رولت سینه مرغ

طرز تهیه رولت سینه مرغ

رولت سینه مرغ

 

  

مــواد لازم:

 

سینه مرغ    ۱عدد كامل

فیله مرغ    ۱ عدد

كره    ۵۰ گرم

نمک و فلفل    به مقدار لا‌زم

آبلیمو    ۴ قاشق سوپخوری

زعفران    به مقدار لا‌زم

اسفناج      نیم كیلوگرم

سیر    ۲ حبه

گوشت مرغ چرخ شده    ۲۰۰ گرم

رب     ۱ قاشق سوپخوری

آب مرغ    ۱ لیوان

 

 

سینه مرغ را یک تكه از استخوان جدا كنید. سپس یک تكه فیله مرغ را وسط سینه قرار دهید و با بیفتک كوب بكوبید تا یكدست و صاف شود. سپس با كره، نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران آن را مزه‌دار كنید. اسفناج را بپزید و با كمی كره و سیر تفت دهید.

گوشت مرغ چرخكرده را با نمک و فلفل و زعفران مخلوط كنید.

سینه مرغ را روی سطح صافی باز كرده و اسفناج را روی آن پهن كنید و سپس گوشت مرغ چرخ شده را روی آن پخش و سینه مرغ را لوله كنید. سپس دور آن را نخ ببندید. رولت آماده را داخل فویل قرار داده و فویل را به دور آن بپیچید و آنگاه در سینی فر قرار دهید و در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده‌اید بگذارید تا به مدت ۱ الی ۵/۱ ساعت بپزد. رب را در كره تفت دهید. آب مرغ را اضافه كرده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را هم بیفزایید و بگذارید سس غلیظ شود. رولت مرغ را برش دهید و همراه سس سرو نمایید.

برچسب ها: اسفناج، سینه مرغ، رولت سینه مرغ، آب مرغ تعداد بازديد: 799 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز