میت لف (پودینگ گوشت)
مــواد لازم:
شیر یك دوم پیمانه
مغز نان باگت 1 پیمانه
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز رنده شده یك دوم پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ 4 عدد
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد سوخاری 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
شیر را روی مغز نان بریزید و منتظر بمانید تا شیر كاملا جذب نان شود. در ظرفی جداگانه، گوشت چرخكرده را با پیاز تركیب كنید و خمیر نان آماده شده را نیز بیفزایید. سپس نمك، پودر آویشن و جعفری را افزوده، زردههای تخم مرغ را از سفیده جدا كنید. زردهها را به گوشت بیفزایید. در پایان، بیكینگ پودر را نیز اضافه كنید. حالا سفیدهها را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید تا سفت و سفید شود. سپس آهسته به گوشت اضافه نمایید تا پف سفیده نخوابد. كف ظرف نسوزی را چرب كنید و آرد سوخاری را در آن بپاشید و مواد را در آن بریزید. با قاشق روی میت لف را صاف كنید و روغن بریزید. ظرف را درون فری كه از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا روی میت لف طلایی شود.