Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 01:44

6
دی
ماهی انگشتی

ماهی انگشتی

طرز تهیه ماهی انگشتی

 ماهی انگشتی

 

 

مــواد لازم:

 

ماهی شیر    ۱ كیلوگرم

 سویاسس    ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل    به میزان لا‌زم

آبلیمو    ۲ قاشق سوپخوری

زعفران    در صورت دلخواه

تخم‌مرغ    ۲ عدد

آرد سفیدگندم    ۱۰۰ گرم

پودر آرد سوخاری    ۲۰۰ گرم

روغن مایع     به میزان لا‌زم

 

ماهی را پاک كنید، بشویید، پوست آن را بگیرید، تیغ وسط آن را خارج كنید و به صورت فیله درآورید. سپس فیله ماهی را به قطعات یكدستی به بلندی ۱۵-۱۰ سانتیمتر و ضخامت انگشت دست برش دهید. آن‌گاه با سویا سس، فلفل و آبلیمو ماهی را مزه‌دار كنید. در صورت دلخواه زعفران بزنید. بعد از ۵ دقیقه تخم‌مرغ‌ها را شكسته و با چنگال بزنید تا یكدست شود. ابتدا ماهی را در آرد سفید، سپس در تخم‌مرغ و در پایان در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید تا طلا‌یی شود.

برچسب ها: زعفران، روغن مایع، ماهی انگشتی، ماهی شیر، پودر آرد سوخاری تعداد بازديد: 621 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز