ماهی انگشتی
مــواد لازم:
ماهی شیر ۱ كیلوگرم
سویاسس ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
زعفران در صورت دلخواه
تخممرغ ۲ عدد
آرد سفیدگندم ۱۰۰ گرم
پودر آرد سوخاری ۲۰۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
ماهی را پاک كنید، بشویید، پوست آن را بگیرید، تیغ وسط آن را خارج كنید و به صورت فیله درآورید. سپس فیله ماهی را به قطعات یكدستی به بلندی ۱۵-۱۰ سانتیمتر و ضخامت انگشت دست برش دهید. آنگاه با سویا سس، فلفل و آبلیمو ماهی را مزهدار كنید. در صورت دلخواه زعفران بزنید. بعد از ۵ دقیقه تخممرغها را شكسته و با چنگال بزنید تا یكدست شود. ابتدا ماهی را در آرد سفید، سپس در تخممرغ و در پایان در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید تا طلایی شود.