Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:42

6
دی
قزل‌آلای سوخاری

قزل‌آلای سوخاری

طرز تهیه قزل‌آلای سوخاری

 قزل‌آلای سوخاری

 

 

مــواد لازم:

 

ماهی قزل‌آلای متوسط     2 عدد

آبلیمو     2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     به میزان لازم

ادویه مخصوص ماهی (ادویه كاری)     به میزان لازم

زعفران حل شده     1 قاشق

تخم مرغ     1 عدد

آرد سفید گندم     50 گرم

پودر سوخاری     50 گرم

روغن     به میزان لازم

 

 

ماهی را بشویید و تیغ وسط ‌آن را بگیرید. ماهی را با آبلیمو، نمك، فلفل، ادویه و زعفران مزه‌دار كنید. تخم‌مرغ را بشكنید و هم بزنید. ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید.

 

برچسب ها: تخم مرغ، قزل‌آلای سوخاری، ماهی قزل‌آلای، پودر سوخاری تعداد بازديد: 648 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز