قزلآلای سوخاری
مــواد لازم:
ماهی قزلآلای متوسط 2 عدد
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
ادویه مخصوص ماهی (ادویه كاری) به میزان لازم
زعفران حل شده 1 قاشق
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید گندم 50 گرم
پودر سوخاری 50 گرم
روغن به میزان لازم
ماهی را بشویید و تیغ وسط آن را بگیرید. ماهی را با آبلیمو، نمك، فلفل، ادویه و زعفران مزهدار كنید. تخممرغ را بشكنید و هم بزنید. ماهی را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید.