Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:29

6
دی
ران مرغ با جو پرك

ران مرغ با جو پرك

طرز تهیه ران مرغ با جو پرك

 ران مرغ با جو پرك

 

 

مــواد لازم:

 

ران مرغ بدون پوست     8 تكه (1 كیلوگرم)

نمك و فلفل سیاه     به مقدار لازم

شیر پاستوریزه     5-4 قاشق سوپخوری

جو پرك     50 گرم

برگ مریم گلی تازه یا آویشن     2 قاشق سوپخوری

ماست غلیظ     1 پیمانه (200 گرم)

پودر خردل     1 قاشق چایخوری

 

 

ابتدا ران مرغ را با نمك و فلفل مزه‌دار كنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. شیر را با سس خردل مخلوط نمایید. در ظرفی جو پرك را با

5/1 قاشق سوپخوری برگ مریم گلی مخلوط كنید و نمك و فلفل را بیفزایید. ران مرغ را به مخلوط شیر و سس خردل آغشته نمایید و بعد در مخلوط جو پرك بغلتانید. سینی فر را چرب كنید و ران‌های مرغ را در آن قرار دهید. سپس در فری كه از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 45-40 دقیقه بپزید.

برای اطمینان از پخت، چنگال را در ران مرغ فرو كنید، اگر آبی از آن خارج نشد، ران مرغ به طور كامل پخته شده است. در غیر این صورت اجازه دهید بیشتر پخته شود. در این فاصله ماست، خردل و مابقی برگ مریم گلی را با نمك و فلفل مخلوط كنید. ران مرغ پخته شده را همراه با این سس سرو كنید.

برچسب ها: ماست، ران مرغ با جو پرك، پودر خردل، ران مرغ تعداد بازديد: 584 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز