Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 21:09

6
دی
جوجه كباب با ادویه

جوجه كباب با ادویه

طرز تهیه جوجه كباب با ادویه

 جوجه كباب با ادویه

 

 

مــواد لازم:

 

پیاز كوچك     1 عدد

سیر     2 حبه

زنجبیل تازه خرد شده     1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه     2 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده‌شده     1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز     3 قاشق چایخوری

زیره سبز     2 قاشق چایخوری

گرام ماسالا     3 قاشق چایخوری

ماست پاستوریزه     یك‌دوم پیمانه (90 میلی‌لیتر)

فیله مرغ خرد شده     750 گرم

لیموترش     3-2 عدد

كاهو     3-2 برگ

 

ابتدا 10 عدد سیخ كباب چوبی را به مدت 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید تا سیخ‌ها در هنگام كباب كردن نسوزند. پیاز، سیر، زنجبیل، آبلیمو، پوست لیموی رنده‌شده و تمام ادویه‌جات را به همراه ماست در غذاساز بریزید و با هم مخلوط كنید تا یكدست شود. 5-4 تكه از فیله‌های مرغ را در سیخ كباب چوبی قرار دهید (بدین ترتیب تمام فیله‌ها را سیخ كنید). نیمی از مخلوط آماده‌شده را درون ظرف مسطح بریزید و سیخ‌ها را روی آن بچینید. مابقی مخلوط را روی سیخ بریزید و به مدت 4-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا فیله‌ها ترد و مزه‌دار شوند. پس از این مدت روی باربیكیو و یا در تابه چدنی هر دو طرف آن را كباب كنید و همراه برش‌های لیموترش و كاهو سرو نمایید.

برچسب ها: لیموترش، زیره سبز، كاهو، جوجه كباب با ادویه تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز