آبگوشت لوبیا سفید (كاشان)
مــواد لازم:
لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
گوشت گوسفندی با استخوان ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
لوبیا را كه از شب قبل خیس خورده است، با گوشت، پیاز چند قاچ و دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. در این حالت كف روی آن را بردارید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویهجات را با مقداری روغن تفت داده به آبگوشت اضافه نمایید و شعله را ملایم كرده، اجازه دهید تا مواد كاملا پخته و آبگوشت لعابدار شود. زمانی كه آبگوشت به تعداد نفرات شد، آن را از روی شعله برداشته به همراه ترشی و پیاز سرو كنید.