Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:39

6
دی
پلوی سبزیجات

پلوی سبزیجات

طرز تهیه پلوی سبزیجات

پلوی سبزیجات

 

  

مــواد لازم:

 برنج     1 لیوان (225 گرم)

روغن مایع     5-4 قاشق سوپخوری

زیره سبز     یك‌دوم قاشق چایخوری

زیره سیاه     یك‌چهارم قاشق چایخوری

هل سبز     4 عدد

میخك     4 عدد

پیاز خرد شده متوسط     1 عدد

هویج خرد شده متوسط     1 عدد

نخود فرنگی     یك‌دوم پیمانه (50 گرم)

بادام هندی     یك‌چهارم پیمانه (25 گرم)

ذرت     یك‌سوم پیمانه (50 گرم)

آب     2 لیوان (500 میلی‌لیتر)

نمك     به مقدار لازم

 

برنج را بشویید و با آب گرم حدود 30 دقیقه خیس كنید. آنگاه در یك تابه روغن را گرم نمایید. سپس تمامی ادویه‌ها را اضافه كنید و به مدت 2-1 دقیقه تفت دهید. پس از آن پیاز را بیفزایید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. بعد هویج را اضافه كنید و حدود 4-3 دقیقه تفت دهید. در این هنگام آب اضافی برنج را خارج نمایید و آن را به مواد اضافه كنید. سپس نخودفرنگی، بادام هندی و ذرت را به مواد بیفزایید و حدود 5-4 دقیقه تفت دهید.

در این مرحله آب و نمك را به ظرف اضافه كنید و بگذارید جوش بیاید. درِ ظرف را بگذارید تا آب برنج كشیده شود. اكنون اجازه دهید كه برنج با حرارت ملایم دم بكشد و سپس سرو نمایید.

برچسب ها: نخود فرنگی، بادام هندی، پلوی سبزیجات، هل تعداد بازديد: 607 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز