پلوی سبزیجات
مــواد لازم:
برنج 1 لیوان (225 گرم)
روغن مایع 5-4 قاشق سوپخوری
زیره سبز یكدوم قاشق چایخوری
زیره سیاه یكچهارم قاشق چایخوری
هل سبز 4 عدد
میخك 4 عدد
پیاز خرد شده متوسط 1 عدد
هویج خرد شده متوسط 1 عدد
نخود فرنگی یكدوم پیمانه (50 گرم)
بادام هندی یكچهارم پیمانه (25 گرم)
ذرت یكسوم پیمانه (50 گرم)
آب 2 لیوان (500 میلیلیتر)
نمك به مقدار لازم
برنج را بشویید و با آب گرم حدود 30 دقیقه خیس كنید. آنگاه در یك تابه روغن را گرم نمایید. سپس تمامی ادویهها را اضافه كنید و به مدت 2-1 دقیقه تفت دهید. پس از آن پیاز را بیفزایید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. بعد هویج را اضافه كنید و حدود 4-3 دقیقه تفت دهید. در این هنگام آب اضافی برنج را خارج نمایید و آن را به مواد اضافه كنید. سپس نخودفرنگی، بادام هندی و ذرت را به مواد بیفزایید و حدود 5-4 دقیقه تفت دهید.
در این مرحله آب و نمك را به ظرف اضافه كنید و بگذارید جوش بیاید. درِ ظرف را بگذارید تا آب برنج كشیده شود. اكنون اجازه دهید كه برنج با حرارت ملایم دم بكشد و سپس سرو نمایید.