Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:21

6
دی
كلم‌ پلو

كلم‌ پلو

طرز تهیه كلم‌ پلو

كلم‌ پلو

 

  

مــواد لازم:

 گوشت چرخكرده     500 گرم

پیاز رنده شده     1 عدد

نمك، فلفل و دارچین     به میزان لازم

روغن     150 میلی‌لیتر

كلم برگ خردشده     5/1 كیلوگرم

پیازداغ     2 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی     2 قاشق سوپخوری

زعفران آب شده     3 قاشق سوپخوری

برنج     1 كیلوگرم

 

گوشت چرخكرده را با پیاز رنده شده، نمك و فلفل مخلوط كنید، ورز دهید تا یكدست شود. سپس از آن كوفته ریزه درست نمایید و در دو قاشق روغن تفت دهید. كلم برگ را خرد كنید، بشویید و همراه پیازداغ تفت دهید. آنگاه رب، كوفته ریزه، كمی نمك، فلفل، دارچین، دو لیوان آب و كمی زعفران به آن بیفزایید و بگذارید بپزد و كلم نرم شود.

برنج را مطابق دستور پلو آبكش كنید و یا در قابلمه بریزید و لابه‌لای برنج، مواد را اضافه نمایید. اكنون بقیه زعفران را بریزید و برنج را دم كنید.

 

برچسب ها: برنج، گوشت چرخكرده، كلم‌ پلو، كلم برگ تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز