Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 12:15

6
دی
خورش خلال كرمانشاهی

خورش خلال كرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال كرمانشاهی

 خورش خلال كرمانشاهی

 

 

 

 مــواد لازم:

 

پیاز    ۳ عدد

روغن      به میزان لا‌زم

گوشت گوسفندی    ۵۰۰ گرم

زردچوبه       یک دوم قاشق چایخوری

خلا‌ل بادام    ۲۵۰ گرم

زعفران حل شده در آب          ۲ قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی      ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل      به میزان لا‌زم

زرشک سیاه (زرشک آبی)    ۲ قاشق سوپخوری

 

 

پیازها را خلا‌لی خرد كرده و در كمی روغن تفت دهید تا طلا‌یی شود. گوشت را خرد كنید و به پیاز اضافه نموده، كمی تفت دهید. سپس زردچوبه را بیفزایید. مقداری آب بریزید و بگذارید تا گوشت نیم‌پز شود. بادام‌ها را بشویید و كمی تفت دهید تا از حالت خامی‌درآید. سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید. رب گوجه‌فرنگی را در كمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه كنید. كمی كه پخت زرشک را به عنوان ترشی خورش به آن بیفزایید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد.

برچسب ها: رب گوجه‌فرنگی، خورش خلال كرمانشاهی، زرشک سیاه، گوشت گوسفندی تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز