خورش خلال كرمانشاهی
مــواد لازم:
پیاز ۳ عدد
روغن به میزان لازم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
خلال بادام ۲۵۰ گرم
زعفران حل شده در آب ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زرشک سیاه (زرشک آبی) ۲ قاشق سوپخوری
پیازها را خلالی خرد كرده و در كمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خرد كنید و به پیاز اضافه نموده، كمی تفت دهید. سپس زردچوبه را بیفزایید. مقداری آب بریزید و بگذارید تا گوشت نیمپز شود. بادامها را بشویید و كمی تفت دهید تا از حالت خامیدرآید. سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه كنید. رب گوجهفرنگی را در كمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه كنید. كمی كه پخت زرشک را به عنوان ترشی خورش به آن بیفزایید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد.