Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 22:50

6
دی
دلمه گوجه‌فرنگی

دلمه گوجه‌فرنگی

طرز تهیه دلمه گوجه‌فرنگی

 دلمه گوجه‌فرنگی

 

 

 مــواد لازم:

   

گوجه‌فرنگی درشت     5 عدد

 

جعفری ساطوری شده     2 قاشق سوپخوری

 

كرفس نگینی خردشده     1 ساقه

 

كنسرو ماهی تن     1 قوطی

 

پیاز نگینی خردشده     1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای كوچك نگینی خردشده     1 عدد

 

سس مایونز     2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل سیاه و آویشن     به مقدار لازم

 

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

 

 

 

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و قسمت سر آنها را به صورت افقی برش بزنید و كنار بگذارید. داخل شكم گوجه‌فرنگی‌ها را با یك قاشق كوچك یا چاقو خالی نمایید.

 

جعفری خردشده را با كرفس مخلوط نموده، كنسرو ماهی تن را با چنگال خرد و با جعفری و كرفس مخلوط كنید. سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را با مواد قبل مخلوط نمایید.

 

حالا سس مایونز را در ظرفی بریزید و مقداری نمك، فلفل و آویشن به آن بیفزایید و كمی هم بزنید. اكنون آبلیمو را در سس بریزید و پس از آنكه سس یكدست شد، آن را با مواد ماهی تن و سبزیجات مخلوط كنید. سپس با قاشق از مواد آماده درون شكم گوجه‌فرنگی بریزید. سر گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت مورب روی آنها قرار دهید. حالا دلمه‌ها را درون ظرف مناسب سرو بریزید.

برچسب ها: ماهی تن، دلمه گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی‌ تعداد بازديد: 532 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز