خوراك میگو و تره فرنگی
مــواد لازم:
روغن زیتون 6-5 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده 300 گرم
تره فرنگی حلقهای خرد شده كوچك 2 عدد
پیازچه خرد شده درشت 2 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
فیله گوجه فرنگی 4 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
ریحان خرد شده 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
میگو 600 گرم
خرده نان تست 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمیسان رندهشده 50 گرم
2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه بریزید و قارچ و تره فرنگی را اضافه نمایید و با حرارت ملایم تفت دهید. پیازچه و سیر را نیز اضافه كنید و كمی دیگر تفت دهید. سپس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمك و فلفل را بیفزایید و حدود 5 دقیقه دیگر حرارت دهید. در نهایت ریحان و جعفری را اضافه كنید.
میگوها را پاك كرده بشویید و در تابه با 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس با سس آماده شده مخلوط كنید و در ظرف مخصوص فر بریزید و روی سطح مواد خرده نان، مابقی روغن زیتون و پنیر پارمیسان را بریزید و در فری كه از قبل با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم شده، حدود 15-10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شده و سطح خوراك طلایی شود. سپس با برگ ریحان تزیین كنید و همراه نان سرو نمایید.