Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:20

6
دی
خوراك میگو و تره فرنگی

خوراك میگو و تره فرنگی

طرز تهیه خوراك میگو و تره فرنگی

 خوراك میگو و تره فرنگی

 

 

 

 مــواد لازم:

 

روغن زیتون     6-5 قاشق سوپخوری

قارچ خرد شده     300 گرم

تره فرنگی حلقه‌ای خرد شده كوچك     2 عدد

پیازچه خرد شده درشت     2 عدد

سیر خرد شده     2 حبه

فیله گوجه فرنگی     4 عدد

رب گوجه فرنگی     1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     به مقدار لازم

ریحان خرد شده     1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده     1 قاشق سوپخوری

میگو     600 گرم

خرده نان تست     2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمیسان رنده‌شده     50 گرم

 

2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه بریزید و قارچ و تره فرنگی را اضافه نمایید و با حرارت ملایم تفت دهید. پیازچه و سیر را نیز اضافه كنید و كمی دیگر تفت دهید. سپس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، نمك و فلفل را بیفزایید و حدود 5 دقیقه دیگر حرارت دهید. در نهایت ریحان و جعفری را اضافه كنید.

میگوها را پاك كرده بشویید و در تابه با 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس با سس آماده شده مخلوط كنید و در ظرف مخصوص فر بریزید و روی سطح مواد خرده نان، مابقی روغن زیتون و پنیر پارمیسان را بریزید و در فری كه از قبل با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم شده، حدود 15-10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شده و سطح خوراك طلایی شود. سپس با برگ ریحان تزیین كنید و همراه نان سرو نمایید.

برچسب ها: روغن زیتون، پنیر پارمیسان، خوراك میگو و تره فرنگی تعداد بازديد: 739 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز