خوراك گوشت با سبزیجات
مــواد لازم:
گوشت گوساله لخم 1 كیلو و 300 گرم
روغن مایع 5-4 قاشق سوپخوری
آرد گندم 4-3 قاشق سوپخوری
برگ بو 2 عدد
پیاز خرد شده متوسط 1 عدد
سیر خردشده 3 حبه
لوبیا سبز خرد شده 120 گرم
هویج خرد شده متوسط 3 عدد
پیاز درسته ریز 12 عدد
شلغم خرد شده متوسط 6 عدد
كره پاستوریزه 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2-1 قاشق سوپخوری
سیب زمینی درسته ریز 700 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی متوسط 3 عدد
آبلیمو 3-2 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 3 قاشق سوپخوری
گوشت را به قطعات 5 سانتیمتری برش داده و در مقداری روغن تفت دهید. سپس آرد را به گوشت اضافه كنید و مجددا تفت دهید. برگ بو، 1 عدد پیاز خرد شده، سیر و مقداری آب اضافه نمایید و گوشت را با حرارت ملایم بپزید. در اواخر پخت گوشت، برگ بو را از خوراك خارج كنید، لوبیا و هویج را بیفزایید تا سبزیجات كمی پخته شوند.
سپس پیاز و شلغم را با كره تفت دهید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه كنید و مجددا تفت دهید و به همراه سیب زمینی، نمك و فلفل به خوراك بیفزایید (اگر نیاز به آب اضافی بود، مقداری آب اضافه كنید). در آخر گوجه فرنگی را اضافه نمایید تا همه سبزیجات به همراه گوشت پخته شوند، ولی له نشوند. در پایان پخت آبلیمو و دارچین را اضافه كنید و در ظرف بكشید و روی آن جعفری بپاشید و سرو نمایید.