خوراك مرغ و سیب
مــواد لازم:
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خرد شده بزرگ 1 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
هویج خلالی خرد شده متوسط 3 عدد
كرفس خرد شده 2 ساقه
نمك و فلفل به مقدار لازم
جوی پوستكنده 15 گرم
سینه مرغ بدون استخوان و پوست متوسط 4 عدد
عصاره مرغ 3 لیوان (750 میلیلیتر)
سیب متوسط 3 عدد
در ظرف مناسبی روغن زیتون بریزید، پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر، هویج، كرفس، نمك و فلفل را بیفزایید و برای مدت 5 دقیقه تفت دهید. جو (از شب قبل خیس كنید) را اضافه نمایید. سپس سینه مرغ و عصاره مرغ را اضافه كنید تا به جوش آید. در این مرحله حرارت را كم كنید، درِ ظرف را بگذارید و حدود 5/1-1 ساعت بپزید. هستههای سیب را جدا نمایید و آنها را به قطعات مساوی برش دهید و به ظرف پخت اضافه كنید. حدود 15 دقیقه دیگر بپزید. سپس در ظرف مخصوص سرو بكشید و با جعفری تازه تزیین و سرو نمایید.