Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 - 21:39

6
دی
خوراك مرغ و سیب

خوراك مرغ و سیب

طرز تهیه خوراك مرغ و سيب

 خوراك مرغ و سیب

 

 

 

 مــواد لازم:

 روغن زیتون     1 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خرد شده بزرگ     1 عدد

سیر خرد شده     1 حبه

هویج خلالی خرد شده متوسط     3 عدد

كرفس خرد شده     2 ساقه

نمك و فلفل     به مقدار لازم

جوی پوست‌كنده     15 گرم

سینه مرغ بدون استخوان و پوست متوسط     4 عدد

عصاره مرغ     3 لیوان (750 میلی‌لیتر)

سیب متوسط     3 عدد

 

در ظرف مناسبی روغن زیتون بریزید، پیاز را در‌ آن تفت دهید تا نرم شود. سیر، هویج، كرفس، نمك و فلفل را بیفزایید و برای مدت 5 دقیقه تفت دهید. جو (از شب قبل خیس كنید) را اضافه نمایید. سپس سینه مرغ و عصاره مرغ را اضافه كنید تا به جوش آید. در این مرحله حرارت را كم كنید، درِ ظرف را بگذارید و حدود 5/1-1 ساعت بپزید. هسته‌های سیب را جدا نمایید و آنها را به قطعات مساوی برش دهید و به ظرف پخت اضافه كنید. حدود 15 دقیقه دیگر بپزید. سپس در ظرف مخصوص سرو بكشید و با جعفری تازه تزیین و سرو نمایید.

 

برچسب ها: سینه مرغ، خوراك مرغ و سیب، عصاره مرغ تعداد بازديد: 540 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز