Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:20

6
دی
كوكوی مرغ (چغرتمه)

كوكوی مرغ (چغرتمه)

طرز تهیه كوكوی مرغ (چغرتمه)

 كوكوی مرغ (چغرتمه)

 

  

 مــواد لازم:

 سینه‌ مرغ پخته شده     250 گرم

تخم مرغ     4 عدد

پیازداغ     4 قاشق سوپخوری

زعفران دم‌كرده     1 قاشق سوپخوری

جعفری تازه خرد شده     2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     به مقدار لازم

روغن مایع مخصوص سرخ كردن     به مقدار لازم

 

سینه مرغ پخته شده را ریز خرد كنید. تخم مرغ‌ها را به خوبی با همزن بزنید و با پیازداغ، زعفران، جعفری، نمك و فلفل مخلوط كنید. سپس گوشت مرغ را بیفزایید. روغن را در تابه گرم كنید. این مخلوط را می‌توانید به صورت یكجا در تابه سرخ نمایید و یا با قاشق به صورت تكه‌های كوچك در تابه بریزید و سرخ كنید.

یك طرف آن كه سرخ شد، برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. كوكو را با جعفری، برش لیموترش و زیتون تزیین كرده و سرو نمایید.

 

برچسب ها: زعفران، كوكوی مرغ، جعفری، سینه مرغ، چغرتمه تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز