كوكوی مرغ (چغرتمه)
مــواد لازم:
سینه مرغ پخته شده 250 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پیازداغ 4 قاشق سوپخوری
زعفران دمكرده 1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع مخصوص سرخ كردن به مقدار لازم
سینه مرغ پخته شده را ریز خرد كنید. تخم مرغها را به خوبی با همزن بزنید و با پیازداغ، زعفران، جعفری، نمك و فلفل مخلوط كنید. سپس گوشت مرغ را بیفزایید. روغن را در تابه گرم كنید. این مخلوط را میتوانید به صورت یكجا در تابه سرخ نمایید و یا با قاشق به صورت تكههای كوچك در تابه بریزید و سرخ كنید.
یك طرف آن كه سرخ شد، برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. كوكو را با جعفری، برش لیموترش و زیتون تزیین كرده و سرو نمایید.