ماست و لبو (بورانی لبو)
مــواد لازم:
لبو ۱ كیلوگرم
ماست۱ كیلوگرم
چغندرها را در آب سرد خیس كرده و تمیز بشویید و با كمی آب بگذارید بخارپز شوند. بعد از پخت، پوست روی آنها را گرفته و به قطعات كوچک خرد كرده و با ماست مخلوط كنید و بگذارید 3-2 ساعت بماند و سپس میل كنید.
برای پخت چغندر میتوانید بعد از شستن، چغندرها را یكییكی در فویل پیچیده و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندر پخته شود. سپس پوست آن را بگیرید و خرد كنید.