Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:24

6
دی
ماست و لبو (بورانی لبو)

ماست و لبو (بورانی لبو)

طرز تهیه ماست و لبو (بورانی لبو)

 ماست و لبو (بورانی لبو)

 

  

مــواد لازم:

 لبو ۱ كیلوگرم

ماست۱ كیلوگرم

 

چغندرها را در آب سرد خیس كرده و تمیز بشویید و با كمی آب بگذارید بخارپز شوند. بعد از پخت، پوست روی آنها را گرفته و به قطعات كوچک خرد كرده و با ماست مخلوط كنید و بگذارید 3-2 ساعت بماند و سپس میل كنید.

برای پخت چغندر می‌توانید بعد از شستن، چغندرها را یكی‌یكی در فویل پیچیده و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندر پخته شود. سپس پوست آن را بگیرید و خرد كنید.

برچسب ها: ماست، چغندر، لبو تعداد بازديد: 851 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز