دیپ لوبیا سفید
مــواد لازم:
لیموترش 2 عدد
لوبیا سفید پخته شده 400 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده 1 حبه
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز یكهشتم قاشق چایخوری
نمك و فلفل سیاه نیمكوب به مقدار لازم
آب لیموترش را بگیرید. لوبیاسفید، روغن زیتون، سیر، جعفری، فلفل قرمز، نمك و آب لیموترش را در غذاساز بریزید و پوره كنید (طوری كه زیاد له نشود). سپس در ظرف سرو بریزید و با جعفری خردشده، فلفل قرمز و فلفل سیاه نیمكوب تزیین و همراه سبزیجات و نان سرو نمایید.
این دیپ همراه نان تستشده یك شام سبك و عصرانه بسیار دلپذیر خواهد بود.