Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:22

6
دی
ديپ لوبيا سفيد

ديپ لوبيا سفيد

طرز تهیه ديپ لوبيا سفيد

 دیپ لوبیا سفید

 

  

مــواد لازم:

 لیموترش     2 عدد

لوبیا سفید پخته شده     400 گرم

 روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری

سیر خرد شده     1 حبه

جعفری تازه خرد شده     2 قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز     یك‌هشتم قاشق چایخوری

نمك و فلفل سیاه نیم‌كوب     به مقدار لازم

 

آب لیموترش را بگیرید. لوبیاسفید، روغن زیتون، سیر، جعفری، فلفل قرمز، نمك و آب لیموترش را در غذاساز بریزید و پوره كنید (طوری كه زیاد له نشود). سپس در ظرف سرو بریزید و با جعفری خردشده، فلفل قرمز و فلفل سیاه نیم‌كوب تزیین و همراه سبزیجات و نان سرو نمایید.

این دیپ همراه نان تست‌شده یك شام سبك و عصرانه بسیار دلپذیر خواهد بود.

برچسب ها: سبزیجات، روغن زیتون، دیپ لوبیا سفید تعداد بازديد: 614 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز