تست اسفناج و پنیر
مــواد لازم:
اسفناج ۱ كیلوگرم
كره 25 گرم
سیر له شده ۱ حبه
پیاز داغ ۴ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
نان تست ۶ تا ۸ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۲۰۰ گرم
اسفناج را پاک كرده و خوب بشویید. سپس خرد كنید و بگذارید بپزد. وقتی آب آن تبخیر شد با كره، یک حبه سیر له شده، پیاز داغ، نمک و فلفل كمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود. روی یک قطعه نان تست كمی پنیر رنده شده بریزید و مقداری از اسفناج را قرار دهید و سپس پنیر ریخته و گریل فر را روشن كنید و نانها را در زیر گریل به مدت ۳-۲ دقیقه قرار دهید تا پنیر طلایی شود.