Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:33

6
دی
تست كنجد و عسل

تست كنجد و عسل

طرز تهیه تست كنجد و عسل

 تست كنجد و عسل

 

 مــواد لازم:

 

نان تست     6 تكه

كره     30 گرم

عسل     6 قاشق سوپخوری

كنجد بوداده     150 گرم

زنجبیل     1 قاشق چایخوری

انرژی كل 1850 كیلوكالری

 

نان تست را در فر كمی گرم كنید و مقداری از كره روی آن بمالید. یك قاشق عسل روی نان قرار دهید و با چاقو عسل را در تمام سطح نان پهن كنید. كنجد را در تابه كمی حرارت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس زنجبیل را اضافه نمایید.

نان تست عسلی را در این مخلوط قرار داده و كمی با دست فشار دهید تا كنجد روی نان بچسبد و سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو نمایید. این نان تست مخصوص صبحانه می‌باشد.

برچسب ها: زنجبیل، تست كنجد و عسل، كنجد، نان تست تعداد بازديد: 623 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز