Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 23:52

6
دی
آش آبغوره

آش آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره

 آش آبغوره

 

  

 مــواد لازم:

 برنج     1 لیوان (200 گرم)

لوبیا چشم‌بلبلی     یك‌دوم لیوان (100 گرم)

عصاره گوشت     3 لیوان (750 میلی‌لیتر)

سبزی خرد شده (تره و جعفری)     1 كیلوگرم

گوشت چرخكرده     250 گرم

پیاز رنده شده     1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی     3-2 قاشق سوپخوری

روغن مایع     4-3 قاشق سوپخوری

پیازداغ     5-4 قاشق سوپخوری

نعناع داغ     4-3 قاشق سوپخوری

آبغوره     5/1-1 لیوان

 

برنج و لوبیا را جداگانه با آب گرم به مدت 4-3 ساعت خیس كنید. لوبیا را با مقداری آب و نمك بپزید و سپس از صافی رد كنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

در ظرف مناسبی برنج را با عصاره گوشت و مقداری آب بپزید. سپس سبزی و لوبیا را بیفزایید و صبر كنید تا دوباره آش جوش بیاید. گوشت چرخكرده را با پیاز، نمك و فلفل مخلوط كنید و كوفته ریزه تهیه نمایید و در كمی روغن تفت دهید و به آش در حال جوش اضافه كنید. رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و زردچوبه را بیفزایید و كمی دیگر تفت دهید و سپس به همراه پیازداغ، نعناع‌داغ، نمك و فلفل به آش بیفزایید و اجازه دهید تا آش بجوشد و جا بیفتد. در نهایت آبغوره را اضافه كنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید. اكنون با نعناع‌داغ و پیازداغ تزیین و سرو نمایید.

 

 

برچسب ها: عصاره گوشت، نعناع، آش آبغوره تعداد بازديد: 574 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز