سوپ جوانه گندم با پاستا
مــواد لازم:
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
كره 20 گرم
استاك گوشت 1 لیتر
سویا سس یكچهارم پیمانه
كنسرو ذرت یكدوم پیمانه
سركه 2 قاشق سوپخوری
پاستا تالیاتلی با آرد سمولینا 150 گرم
جعفری خردشده 2 قاشق سوپخوری
جوانه گندم 1 پیمانه
آرد ذرت را با كره ذوب شده به سرعت تفت دهید و بعد استاك گوشت را اضافه نمایید تا دانههای آرد ذرت در استاك حل شود. سپس سویا سس را با كنسرو ذرت و سركه در سوپ بریزید. حدود
10 دقیقه بعد كه سوپ به جوش آمد، پاستا را بیفزایید و هنگامی كه پاستا نرم شد، جعفری خرد شده را اضافه كنید. پس از آنكه سوپ غلیظ شد، جوانه را بیفزایید و شعله را خاموش نمایید.
یادآوری 1: این سوپ به دلیل داشتن سویا سس و استاك نیازی به نمك ندارد.
یادآوری 2: در صورت دلخواه میتوانید مقداری كرفس و هویج نگینی شده نیز به این سوپ اضافه كنید.